Skorstensfejeri och ventilationsrengöring

Skorstensfejeri och ventilationsrengöring

Skorstensfejeri (sotning) och ventilationsrengöring tillhör inte våra huvudtjänster, men självklart är det tjänster vi erbjuder i samband med övriga installations- och renoveringstjänster.

Vi på SVFAB Skorstensknuten är måna om att du som kund till oss ska få hjälp och god service genom hela ditt projekt. Vi på SVFAB Skorstensknuten har god kompetens även inom skorstensfejeri och ventilationsrengöring. Kontakta oss för närmare information. Med skorstensfejeri menas sotningsarbete i skorsten och rökkanaler samt besiktningskontroll av skorsten och takskydd. Detta har vi på SVFAB Skorstensknuten stor erfarenhet av och i samband med att du anlitar oss för installation- eller renoveringsarbeten erbjuder vi givetvis en helhetslösning där tjänster inom skorstensfejeri ingår. Under "Våra tjänster" kan du läsa mer om  vår kunskap om Besikning av skorstenar och takskydd. (länk)

Ventilationsrengöring är en komplement till renovering som ökar genomflödet av luft och optimerar ventilationssystemets funktion. Risken för mögel minskar och kvalitén på inomhusluften förbättras avsevärt.

Är du intresserad av någon av våra tjänster så tveka inte att ta kontakt med oss på SVFAB Skorstensknuten. Du kommer i kontakt med oss via hemsidan, telefon, Facebook samt via vår egen app. (länk)

Läs mer om:
Besiktning av takskydd och eldstäder