Installation av Spisar, kaminer och kasetter

Installation av Spisar, kaminer och kasetter

En braskamin, spis eller kasett finns i både klassiska och moderna utföranden och är en mycket bra extra värmekälla. De värmer effektivt och kan sänka dina övriga värmekostnader markant. Vid installation av braskamin är det viktigt att ta hänsyn till fastighet, skorsten och brandskydd. Vi på SVFAB Skorstensknuten hjälper dig genom hela processen och lämnar upp till 25 års garanti både för material och arbete.

Vi på SVFAB Skorstensknuten erbjuder allt från ett bra sortiment av spisar och kaminer till installation och tätning av skorsten. Att skorstenen är tät är det viktigaste för en effektiv uppvärmning med braskamin samt för hög brandsäkerhet. Därför är vi måna om att tätningen blir bra. Vi andvänder oss av en metod som kallas relining och som bygger på att täta skorssten och rökkanaler inifrån.

Du kan läsa mer om Relining under fliken "Våra tjänster"(länk). Med en tät skorsten är en kamin eller kasett en effektiv investering för sänkta uppvärmningskostnader och toppklassigt brandskydd.

Behövs renovering eller återkommande brandskyddsbesiktning av din braskamin finns vi alltid till hands. Tveka inte att kontakta oss via hemsidan, telefon, Facebook eller vår app, som du enkelt laddar ner i mobilen. (länk) SVFAB Skorstensknuten lämnar upp till 25 års garanti på vårt arbete och materialet vi använder, välkommen att kontakta oss för ytterligare information.